ambachtelijke zeep
Ambachtelijke zeep.
Home Blog Ambachtelijke zeep. Zeep proeven Zo maakt Marius Fabre Savon de Marseille. In Alle categoriën, Ecologisch schoonmaken, Lifestyle. Posted mrt 21, 2017. Ambachtelijk Savon de Marseille maken. Al meer dan 110 jaar proeft men bij Marius Fabre de zeep die wordt gemaakt in grote ketels om te bepalen of de zeepmassa klaar is voor verdere verwerking.
Zeepjes maken kinderfeestje
Natuurlijke, handgemaakte zeep soap7.
SOAP7 is een kleine zeepfabriek waar natuurlijke zepen op ambachtelijke wijze worden gemaakt. Zonder conserveermiddelen, synthetische geur en/of kleurstoffen. Wél met veel olijfolie! Vervang het plastic knijpflesje douchegel door een milde zeep: uitstekend geschikt voor gevoelige en zeer droge huid.
marktplaats extensions
Ambachtelijk zeep PURE SOAP.
Plaats een bericht. Wij maken onze zepen op de ambachtelijke manier volgens de cp proces. Onze zepen hebben een rijpings tijd nodig van 4 weken. Onze zeep wordt gemaakt met een combinatie van plantaardige oliën en butters. Wij gebruiken o.a.
abn access online
Webwinkel Handgemaakte ambachtelijke zepen en zelf zeep maken.
Ambachtelijke Zeep Producten. Wij maken biologische ambachtelijke zepen en verkopen ook de grondstoffen zodat u deze zepen zelf kunt maken. Alle grondstoffen voor de cold en hotprocess methode. De geurstoffen die" wij gebruiken in onze zepen" zijn 100% etherische oliën.
Slotenmaker
Over onze ambachtelijke zeep Mevrouw Soapz.
Die werden populair vanaf de Tweede Wereldoorlog, toen er een gebrek was aan olie om zeep van te maken. De techniek van de handgemaakte zeep van nu is een opleving van het oude zeepmakersambacht. Echte ambachtelijke zeep is namelijk het huwelijk van mooie olieën en vetten en loog.

Contacteer ons

Zoeken naar ambachtelijke zeep