natuurcosmetica
Natuurcosmetica.
Marrys educatie kruiden workshops lezingen wandelingen voeding webshop kiemen
Sea
Biologische Gezichtsverzorging Pure Minerale Make-up Natuurcosmetica en Parfums.
De kracht van 100% natuurlijke cosmetica. Bewaar mijn gegevens voor een volgende keer. Dierproefvrije Biologische Natuurcosmetica met ICADA-Keurmerk Vegan. Onze meest verkochte producten. PAVÈZ Ageproof Defence Dagcrème BIO. PAVÈZ Face Eye Serum.
wasmachine
Natuurlijke verzorging.
Honey More Dé winkel voor al uw Rauwe Honing en andere Bijenproducten Natuurlijke Oliën Natuurcosmetica en nog veel meer!
fotolijst
Wat is natuurcosmetica? Waarom natuurlijke verzorging?
Kleur geur en smaak. You are here Home Over natuurcosmetica. De huid is ons grootste orgaan. Door de poriën haarfollikels en klieren worden niet alleen stoffen afgevoerd maar er kunnen ook heel wat stoffen naar binnen. Je hoeft geen wetenschapper te zijn om te begrijpen dat niemand gelukkig wordt van chemische ingrediënten die de huid afsluiten of haar natuurlijke functies belemmeren. Toch is dat precies wat heel wat conventionele cosmeticaproducten doen. Ze bestaan niet zelden voor het grootste deel uit water aangelengd met een chemische cocktail en een verrassend laag percentage actieve stoffen.
naamplaat
Natuurcosmetica Dr. Hauschka Cosmetica Uit de natuur voor de mens.
In Europa bestaat er geen wet die bepaalt welke ingrediënten natuurlijke cosmeticaproducten mogen bevatten. De term natuurlijk mag dus in principe op ieder product worden gezet. Hoe herken je echte natuurcosmetica. Er zijn in Europa diverse instanties die richtlijnen hebben opgesteld voor natuurlijke cosmetica. Waaronder het Duitse BDIH en het Europese NATRUE. Het complete assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica is onderscheiden met het BDIH-keurmerk Gecontroleerde natuurcosmetica en/of met het internationale keurmerk NATRUE. Zo maakt de NATRUE-standaard een verschil tussen. natuurlijke cosmetica met een organisch gehalte van minstens 70%.
Pure Beauty Boutique luxe biologische cosmetica en natuurcosmetica.
The best time to celebrate life is whenever you can. Pure verwennerij met luxe biologische cosmetica en natuurcosmetica. Beauty balms en oliën zijn ongelooflijk helend hydraterend bomvol oliën en multi-inzetbaar. Ze bevatten geen water houden vocht vast en helpen je huid te helen en mooi egaal glad te maken. Perfect tijdens de kou of wintersport! De basis van alle Oliveda producten is olijfbladelixer een super effectief anti-aging ingrediënt. Lees de te gekke review van Mariska op Marvelousz.com! All you need is me is de grootste multi-tasker balm en geschikt voor droge lippen plekjes en kloofjes.
Home Bio My Voor Luxe NatuurCosmetica.
Breng de harmonie tussen mens en natuur terug met deze prachtige natuurlijke verzorgingsproducten. Wij wensen u veel shop plezier in onze webwinkel! Liefs Het Bio My Team.
Personal Cream Uw Natuurlijke Huidcrème exact op Maat Gemaakt.
Personal Cream is een Natuurlijke Huidcrème die volledig op uw huid wordt afgestemd. En u hoeft er de deur niet eens voor uit! Kijk hoe we dat doen!
SANTE NatuurCosmetica Beauty Glamour Verzorging voor iedereen!
SANTE 100% natuurlijke cometica in een Eco-Glamour design wat zorgt een frisse jonge en kleurrijke verschijning. Over het merk SANTE. Wat zit er in? Over het merk SANTE. Wat zit er in? SANTE is het eerste merk ter wereld met milieuvriendelijk Polywood verpakkingsmateriaal. Steun aanbouwproject door SANTE. Door de aankoop van de grondstof bio-açaibessenextract ondersteunt SANTE een gemeenschappelijk aanbouwproject in Brazilië. Het açai-aanbouwproject Amazon Organic. Dit bijzonder milde en zachte scheerschuim verzorgt en beschermt de huid intensief tijdens het scheren. De natuurlijke plantaardige bestanddelen zoals biologische schisandra en biologische aloë vera.
Natuurcosmetica.
Reactie van de huid. Zuivere natuurcosmetica bevat uitsluitend gezonde natuurlijke ingrediënten uit gecontroleerde en milieuvriendelijke teelt. Koudgeperste plantaardige oliën met goede vochtbindende en voedende eigenschappen i.p.v. de veel gebruikte huidbelastende paraffine. Natuurlijke aromatische oliën vervangen het synthetisch parfum en de conservering is natuurzuiver. De geselecteerde planten en kruidenextracten komen van biologische teelt en alleen natuurlijke vitaminen met zeer effectieve eigenschappen worden verwerkt. Daarmee bieden de producten van Earthline en Sealine verreweg de meeste gezondheid voor de huid alsmede een 100% betrouwbaarheid inzake gecontroleerde natuurcosmetica!
Misleidende natuurcosmetica.
Reactie van de huid. De afgelopen jaren is natuurcosmetica een absolute trend geworden. Door slechts één of twee natuurlijke grondstoffen toe te voegen willen veel fabrikanten de indruk wekken dat het complete product natuurlijk is. Niets is echter minder waar omdat de natuurlijke werkstof verdwijnt in een synthetisch product en u als consument met een zgn. natuurlijk product wordt misleid. Het is immers absoluut onduidelijk wat werkelijk aan natuurlijke ingrediënten wordt toegepast en daarom is gecontroleerde natuurcosmetica zo belangrijk. Dit bracht de roep om een overkoepelend controleorgaan en een garantiekeurmerk in het leven!

Contacteer ons

Op zoek naar natuurcosmetica?